Schrijversbestand

Wie zoeken we?

Omdat we met regelmaat scenaristen koppelen aan zenders, streamers en producenten zijn we altijd op zoek naar schrijvers met nieuwe, originele, authentieke, diverse stemmen en perspectieven. Graag willen we het volgende van je ontvangen:

  • een CV met je achtergrond / opleiding / ervaring in film / schrijven / theater
  • een scriptsample
  • een profieltekst met beschrijving van wat je kunt en wat je wilt: een specifiek aandachtsgebied, perspectief of specialisme in je werk, bekendheid met bepaalde arena's, sterk in genre, research, plot of karakter

Beoordeling

Na beoordeling door het Scriptbank-team krijg je bericht of we je aanmelding opnemen in ons bestand. 

Wat doen we met je gegevens?

Scriptbank gebruikt je gegevens om intern te beoordelen of je als schrijver past bij een vraag van een producent, zender of streamer. Als dat zo is, delen we je CV met een opdrachtgever. Als je wordt geselecteerd nemen we contact met je op. We houden te allen tijde het beheer over onze database en stellen die niet beschikbaar aan andere partijen. Iedere 2 jaar benaderen we schrijvers om hun inschrijving te actualiseren.
Zie ook ons privacystatement.

Aanmeldingen voor een specifieke call worden  wel gedeeld met de betrokken opdrachtgever of partner. 

Aanmelden

Even geduld, we zijn je verzoek aan het verwerken…


Dit is een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen. Je ontvangt geen extra bevestiging per mail. Mochten we informatie missen, dan nemen we contact met je op.
AdminEdit Page