Team up 1

npo-fonds-logo-1.png

Luca Izeboud en Maaik Krijgsman (Team up 2020) bij Nelly dos Reis (foto NFF/ Tom Heuijerjans)

Met de Team up – scenarioregeling biedt het NPO-fonds beginnende talentvolle scenarioschrijvers de kans vlieguren te maken bij (web)drama van de Publieke Omroep. Zo kunnen omroepen en producenten nieuw schrijftalent ontdekken, en wordt kennis en ervaring tussen nieuwe en ervaren scenaristen uitgewisseld. De Team up-scenarioregeling staat open voor alle (web)dramaseries die bij de publieke omroepen/NPO in ontwikkeling zijn. 

Om te zorgen dat beginnende talentvolle scenarioschrijvers en ervaren schrijversteams elkaar vinden en er een match kan ontstaan werken de omroepen en het NPO-fonds in de Team up-scenarioregeling samen met Scriptbank. 

Twee keer per jaar wordt een kennismaking georganiseerd tussen nieuwe schrijvers en omroepen. De eerste vond plaats op 10 februari 2022. De deadline voor aanmelding was 7 januari. Uit 75 aanmeldingen werden 11 schrijvers uitgenodigd. De volgende kennismaking vind plaats in september/oktober 2022, de exacte datum wordt bekend gemaakt in juni.

Aanmeldingen worden beoordeeld in samenwerking met:


NTR   EO   VPRO   BNNVARA   KRONCRV   AVROTROS   HUMAN   MAX   WNL   POWNED

Vragen?
Voor vragen over aanmelding kijk bij de FAQ of mail naar info@scriptbank.nl.  Voor vragen over de talentregelingen van het NPO-fonds kun je contact opnemen met talentsecretaris Yassin Karmoudi .

In juni 2020 zijn twee interviews gehouden met scenaristen die hebben deelgenomen aan de regeling. Kijk hier voor inspiratie, hun ervaringen en do's and dont's. 

 
10 februari 2022
Begint om: 14:00
Aanmelden is niet meer mogelijk