Team up 3

Ben jij een nieuwe scenarioschrijver die overstroomt met creatieve ideeën en graag wil kennismaken met de publieke omroepen van Nederland? Ben jij in staat een publiek te verrassen, te ontroeren of aan het denken te zetten? Het NPO-fonds is in samenwerking met Scriptbank op zoek naar een nieuwe generatie scenarioschrijvers! Team up #4 is gepland op 22 november 2023.

npo_fonds_logo_rgb_72dpi.png

De aanmelding voor Team up #3 is gesloten. Alle 93 schrijvers die zich hebben aangemeld hebben vrijdag 16 juni bericht gehad of ze zijn geselecteerd. Geen mail gehad? Check je spam of mail naar info@scriptbank.nl.

Op woensdag 21 juni organiseerde het NPO-fonds in samenwerking met Scriptbank de derde editie van Team up: een ontmoeting tussen de publieke omroepen en nieuwe getalenteerde scenarioschrijvers. Tijdens deze ontmoeting gingen 23 schrijvers met de dramaredacties in gesprek over hun kansen binnen de publieke omroep. Daarnaast maakt de Team up- scenarioregeling het aantrekkelijk om nieuwe schrijvers op te nemen in teams van ervaren scenarioschrijvers.

ntr_logo_zwart.png
logo_open.png
kro-ncrv_logo_2022.svg.png
human-logo-rgb-copy.png
bnnvara_logo_2017_rgb.png
1280px-avrotros_logo_2020.svg.png
3lab-logo.png
eo-facebook.png


Voor wie is Team up?

We zoeken scenarioschrijvers met een eigen stem, een originele pen en het vermogen het publiek aan het denken te zetten. Deze schrijftalenten hebben al stappen gezet om zich te ontwikkelen als scenarioschrijver, maar zijn nog niet doorgebroken. Zij hoeven niet perse een filmopleiding te hebben. Graag nodigen we nieuwe schrijftalenten met verschillende achtergronden, opleidingen of schrijfervaring uit zich aan te melden.

Vragen?
Aanmelding: kijk bij de FAQ of mail naar Maarten Almekinders  
Talentregelingen  NPO-fonds: of mail talentsecretaris Yassin Karmoudi.  

 
21 juni 2023
Begint om: 14:00
Aanmelden is niet meer mogelijk