Scriptbank voor producenten

De 'kluis' van Scriptbank is het schrijversbestand. Van iedere schrijver die zich aanmeldt voor competities of die we zelf benaderen lezen we werk. Vaak kennen we de schrijvers persoonlijk en weten we wat ze willen en kunnen. Met deze kennis én het netwerk van onze scriptcoaches kunnen we voor elke situatie de juiste schrijver aandragen.

Wat kunnen we voor je doen? 

Je wilt je netwerk uitbreiden met specifieke schrijvers en regisseurs in een bepaald genre, of met een bepaalde ervaring of achtergrond. Dan kunnen we voor een speeddate specifieke schrijvers uitnodigen, of we organiseren een Proeftuin met een eigen signatuur: LGBTQ+, Horror & Thriller, Kids & Family, Suriname & Antillen., comedy.
Kosten: €1500-2500

Je zoekt (nieuwe) schrijvers of ideeën voor zenders. We brengen schrijvers bij elkaar, genereren ideeën rond een thema of een doelgroep en presenteren die aan de producent. Vervolgens werken de schrijvers de gekozen ideeën onder leiding van onze scriptcoaches in een maand uit tot 2 à 3 pitches voor een zender.
Kosten: €10-15k

Je hebt veel tijd geïnvesteerd in een serie-format, maar dat komt niet verder bij de zender. We stellen een brainstormgroep samen met ervaren schrijvers om nieuwe richtingen voor het format te vinden.
Kosten: €750-1500

"Ja, de meeting heeft zeker veel zinnigs opgeleverd. We hebben inmiddels xxx gevraagd om samen met de regisseur een nieuwe season synopsis te schrijven."
Producent, 2022

We hebben de ervaring, het team en een digitale omgeving waarmee we een call of competitie kunnen organiseren voor een producent of zender. Te beginnen met een  brede of juist gerichte werving tot en met de ontwikkeling van scenario's. 

"Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor vandaag! Wat zeg ik, voor dit hele traject!
Wat hebben jullie dit geweldig gedaan, echt petje af. Enorm bedankt voor de fijne en inspirerende samenwerking."  Netflix New Voices Script Contest, 2021

Ook goed om te weten dat onze ideecheck natuurlijk ook door producenten kan worden ingezet om een kritische blik op een pitch te krijgen. Ook leveren we vaak scriptcoverage van speelfilms.
Kosten: €75 / €200

Heb je een vraag of wil je even overleggen? Bel of mail Maarten
info@scriptbank.nl  06-24257827

newvoices_2-9x12.jpg
AdminEdit Page