Patrick Carelsz

Patrick Carelsz

Regisseur

Samenwerking met Producent voor transformerende wereld van een dansfilm

Bekijk mijn portfolio

Als kind was ik al gefascineerd om verhalen en werelden te creëren. Het creatieve pad als filmmaker begon in Tsjechië op de Prague Film Schoo en heb ik in 2011 afgerond. Na het commerciële pad in St. Petersburg (Rusland) ben ik me gaan concerteren in de ontwikkeling van fictie films.

In 2018 ontwikkelde ik samen met Germen Boelens (Corrino Drama/Revolver film) mijn korte debuutfilm “Schuld”, dat op het Nederlands Film Festival in première ging. Hierna, en nog steeds, circuleert de film op diverse internationale film festivals en won de juryprijs op het Rabat Comedy International Film Festival.

De verhalen die ik vertel kunnen bestempeld worden als een maatschappelijke spiegel, geïnspireerd op persoonlijke ervaringen. Op een esthetische creëer ik een unieke wereld, met als doel te inspireren en vermaken.

Momenteel werk ik aan een experimentele dansfilm dat gevormd wordt door de muziek van DINA. Naast dit project werk ik ook aan diverse korte films. Voor deze projecten ben ik op zoek naar samenwerking met een producent.

Projecten