Karen Spanjer

Karen Spanjer

Producent

samenwerking met scenaristen, regisseurs maar ook met andere producenten

Bekijk mijn portfolio

DutchCheez is opgericht door Karen Spanjer. Karen heeft een achtergrond als actrice en heeft daarnaast veel werkervaring in het bedrijfsleven.

DutchCheez initieert projecten als creatief producent, zoekt samenwerking met scenaristen, regisseurs maar ook met andere producenten.
Het eerste filmproject 'Patch' (regie Kristjan Knigge) dat ze zelfstandig gerealiseerd heeft, is tijdens het LA Shorts Fest 2016 in première gegaan en heeft vele internationale prijzen gewonnen. Haar droomproject is 'Oskar, The Story Of A True Space Cowboy', een verhaal dat zich afspeelt in de wereld van de aerospace en dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen uit haar leven.
Afgelopen jaar heeft ze in co-productie een televisieserie ontwikkeld met schrijverstrio Alma Popeyus, Hein en Pitou Schutz, dat zich momenteel in verregaande gesprekken met een zender bevindt.

DutchCheez Productions ontwikkelt en (co) produceert fictie (films en series/cross mediaal). Focus ligt op het creëren van boeiende, meeslepende verhalen, vaak gebaseerd op ware gebeurtenissen of op herkenbare sterke personages met leiderschapskenmerken en een extreme psychologie, of dit nu in drama, komedie of actie is.

Projecten