Shafelly Snijders

Shafelly Snijders

Regisseur

Een producent met lef
Als het om het maakproces gaat, ben ik een echte autodidact. Ik heb Film Studies gestudeerd en tijdens mijn studie gemerkt wat voor een krachtig medium film is. Het was dan ook snel beklonken dat ik deze zelf moest gaan maken.
Ik heb altijd mijn eigen projecten geïnitieerd en ben niet gebonden aan 1 vorm of discipline. Ik tot op heden installaties, tv-programma's (human interest), korte films en korte docu's gemaakt.

Graag zou ik het kleurrijke palet van de wereld nog meer zichtbaar willen maken, omdat ik denk dat dit bijdraagt aan verdraagzaamheid en acceptatie van elkaar. Het palet bestaat uit: verschillende gezichten, verschillende culturen, verschillende geschiedenissen, verschillende meningen en denkwijzen, onderhuidse gevoelens ten opzichte van verschillende thema’s, onderhuidse gevoelens van het zelfbeeld van mensen etc.

Ik wil graag met mensen samenwerken die hun onderbuikgevoel en hart durven volgen. Alleen zo komen we tot nieuwe verhalen en kunnen verandering brengen waar het nodig is.

Review Scriptbank:
"Ik heb Shafelly tijdens de coaching van Toen wij uit Suriname kwamen leren kennen als een gedreven verteller met een groot en rijk filmverhaal. Het gaat over een episode van onze geschiedenis die nog niet is verteld in film, en heeft de potentie om een warme humorvolle familiefilm te worden. Welke producent gaat dit avontuur met haar aan?" Maarten Almekinders

Projecten