Technisch

Hoe werkt een vouchercode?

Met een vouchercode verwerkt Scriptbank automatisch een kortiing zodra je je aanmeldt. Heb je een vouchercode kies dan eerst de gewenste abonnementsvorm en vervolgens vul je de code in. Je kunt meteen zien of een code geldig is.

Waarom kan ik mijn wachtwoord niet opnieuw instellen?

Soms wordt per ongeluk een stap in het aanmeldproces overgelagen, bijvoorbeeld de bevestigingslink in het mailtje die niet wordt aangeklikt. Als je dan weer probeert in te loggen krijg je een melding dat het wachtwoord niet klopt. Kom je in een ground-hog-day-situatie terecht mail dan even, dan lossen we het snel voor je op.

Waarom lukt het niet een PDF te uploaden?

Dat kan verschillende oorzaken hebben:
1. Gebruik je Internet Exporer, zorg dan dat je minimaal versie 9 hebt. Oudere versies geven problemen.
2. Scriptbank kan geen versleutelde of beveiligde PDF uploaden. Dat is ook niet nodig met de eigen beveiliging van Scriptbank.

Waarom zie ik niet de hele correspondentie in berichten?

We wilden minimaal een eenvoudige berichtenservice in Scriptbank. Als je echt samen gaat werken doe je dat buiten de site om.

Waarom kan ik geen CV uploaden?

Een bewuste keuze, omdat Scriptbank dan niet kan doen waarvoor het bedoeld is. Upload en label de projecten onder je profiel, zodat je gevonden kunt worden aan de hand van die projecten. 

Gebruik ik de juiste browser?

Alle functionaliteit werkt zonder problemen met Safari, Firefox en Google Chrome, omdat die zelf zorgen voor updates, of hun gebruikers vragen om te updaten. Gebruik je Internet Explorer dan heb je minimaal versie 9 nodig. Ondervind je een probleem check dan eerst of je browser up to date is. Blijft het probleem bestaan mail dan met vermelding van welke browser en welke versie. 

Ik krijg het bericht dat ik niet ben ingelogd

"Als ik klik op degene die mij als favoriet heeft toegevoegd, krijg ik bericht dat ik niet ben ingelogd, terwijl dat wel het geval is."
Error 1 (4 nov 10.30) wordt aan gewerkt. 

'Deze gegevens onthouden' bij de inlog werkt niet

Vraag: Als je dit aanvinkt word je voortaan automatisch wordt ingelogd, maar dat is niet zo. Begrijp ik dit verkeerd?
Antwoord: Inlog onthouden werkt zo (tenminste bij Apple / Safari) dat je met je cursor in het veld voor je naam klikt en dan verschijnt een suggestie voor de inlog. Klik je die aan dan pakt ie ook je ww mee en zit je er meteen in. De site is zo ingesteld dat je na een aantal uren weer automatisch wordt uitgelogd. Sommige cookies loggen je automatisch in zodra je de website aanklikt, maar dat gaat wel ten koste van de beveiliging.

Ik krijg geen bevestigingsmail bij inschrijving

(mei 2018) Er vinden werkzaamheden plaats aan het abonnementensysteem. Wil je je aanmelden of je abonnement verlengen, stuur dan een mailtje naar info@scriptbank.nl