Team up II

(foto: Momenttom)

Voor een nieuwe generatie scenaristen is het essentieel dat ze vlieguren kunnen maken en kunnen groeien in hun vak. Daarom biedt het NPO-fonds een pakket stimulerende maatregelen onder de vlag van de Team-up scenarioregeling.

npo-fonds-logo-1.png

Voor 6 september en 25 oktober 2022 kunnen omroepen nog aanvragen indienen voor Team-up. De regeling kan worden ingezet voor álle dramaseries van de NPO.


Op donderdag 15 september organiseren de omroepen en het NPO-fonds samen met Scriptbank kennismakingen tussen nieuwe schrijvers en schrijfteams. Ontstaat daar een match dan dient de omroep de aanvraag in bij het NPO-fonds.

Welke schrijvers?

We zoeken nieuwe talentvolle scenarioschrijvers met verschillende achtergronden, opleidingen of schrijfervaring. Schrijvers moeten mee kunnen draaien in bestaande schrijfteams. De regeling is niet bedoeld als opleiding of stage.  Schrijvers kunnen zich vanaf 1 juli via deze pagina aanmelden met een CV, toelichting en proefscène.


Aanmeldingen worden beoordeeld in samenwerking met:

NTR   EO   VPRO   BNNVARA   KRONCRV   AVROTROS
HUMAN   MAX    WNL   Omroep Zwart

Vragen?

Voor vragen over aanmelding kijk bij de FAQ of mail naar info@scriptbank.nl. Voor vragen over de talentregelingen van het NPO-fonds kun je contact opnemen met talentsecretaris Yassin Karmoudi .

 
15 september 2022
Begint om: 14:00