Tips voor Scripts Lunch

Tips voor Scripts Lunch

01 December 2015 om 12:00, Amsterdam

Op dinsdag 1 december a.s. vindt er een Tips voor Scripts Lunch plaats met de onderwerpen seks en ouderen (Rutgers), psychische gezondheid (Trimbos instituut) en leven met diabetes (Diabetes Fonds). Voor film- en televisiemakers die bezig zijn met deze onderwerpen of zich willen laten verrassen door bijzondere verhalen.

Bij een Tips voor Scripts Lunch staat uitwisseling centraal tussen scenarioschrijvers en ervaringsdeskundigen van maatschappelijke- en gezondheidsorganisaties.
Bij iedere lunch schuiven er andere experts aan die vanuit hun (werk)ervaring veel weten over een specifiek thema en bijzondere casussen en aangrijpende verhalen kunnen delen. Het gaat om tweerichtingsverkeer. Heb je vragen aan de hand van je eigen script, stel ze gerust. En vraag door. In de dialoog kom je juist op de minder geijkte verhalen. Bij een vorige lunch werd de basis gelegd voor een jeugdserie!

De Tips voor Scripts lunch wordt georganiseerd door het Centrum Media & Gezondheid, het Netwerk Scenarioschrijvers en Scriptbank. Deelname is kosteloos. 

Tips voor Scripts lunch partners:Trimbos-Instituut, Rutgers en Diabetes Fonds
Datum:
dinsdag 1 december 2015

Tijd: van 12.00 - 14.00 uur.
Locatie:Van Deysselhuis, De Lairessestraat 125, Amsterdam

We horen graag vóór vrijdag 27 november of we op je komst mogen rekenen. Stuur een mailtje aan Hester Hollemans of bel naar 0182-549445. Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je er zeker bij zijn, geef dan bij aanmelding aan waarom je juist naar deze lunch wil.

Hester Hollemans - Centrum Media & Gezondheid
Jan Hilbers – Netwerk Scenarioschrijvers
Maarten Almekinders - Scriptbank

      


Tips voor Scripts lunch 10 februari 2015: Ervaringen van deelnemers - Maarten Almekinders from Center for Media & Health on Vimeo.

Agenda

17 Mei
Karakteropstellingen voor scenarioschrijvers 13:00, Amsterdam

Nieuws

Scriptbank in 2018 Nieuwe koers Scriptbank
Praat mee! 7 vragen over Scriptbank
Auteursbond biedt scriptcoachvergoeding voor leden én niet-leden
Korting bij online courses Cinecademy van Anne Barnhoorn en Remy van Heugten
Makers geselecteerd voor eerste lichting CENTRAAL Centraal is de opvolger van het One Night Stand-traject.