Ben jij mijn schrijfdate? gaat online

Ben jij mijn schrijfdate? gaat online

26 Juni 2020 om 14:00, Amsterdam

Ben jij mijn schrijfdate? ging niet door op 17 april vanwege corona. Jammer voor alle makers en producenten die zich al hadden opgegeven. We zijn blij dat we toch iets kunnen doen in het kader van Ben jij mijn schrijfdate? Het ontwikkelen van films en series gaat immers door en het is goed als er nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan.

Samen met het NPO-fonds willen we de samenwerking tussen nieuwe en gevestigde scenarioschrijvers bevorderen. Het NPO-fonds biedt de mogelijkheid om nieuwe scenarioschrijvers ‘vlieguren’ te laten maken via de meester-gezel regeling. Zo kunnen kennis en ervaring worden uitgewisseld en doorgegeven.

De komende weken zullen we nieuwe en gevestigde makers online bij elkaar brengen rond twee online interviews met koppels die al een keer hebben samengewerkt, met daar omheen de mogelijkheid in gesprek te gaan. Een nieuwe en gevestigde maker vertellen over hun samenwerking en ervaringen met de meester-gezelregeling. Volg ons op Facebook of Instagram. Daarnaast zullen we nieuw talent en ervaren makers individueel met elkaar in contact brengen.Events

26 Jun

Nieuws

Maker in the Box online feedbacksessie door 2 scripteditors
Online schrijverskamer feedback uitwisselen met vakgenoten
Iedere maand een ideecheck Snelle ideetest bij producenten
Permanent een Ideeƫnlab Van idee tot pitchdocument