Next-level writersroom Dutch Media Week

Next-level writersroom Dutch Media Week

10 Oktober 2019 om 13:00, Hilversum

De inschrijving is gesloten!

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseert Scriptbank een ‘next-level writersroom’ voorafgaand aan de Media Night in Beeld en Geluid. Makers, afgestudeerd van scenario-, film- en kunstopleidingen kunnen deelnemen aan één van de vier writersrooms rond verschillende thema’s, ingebracht door:
    

In elke writersroom staat een concrete vraag of thema van één van deze partners centraal. In een brainstormsessie met  tien makers per writersroom worden ideeën gegenereerd en besproken. Vervolgens worden drie ideeën in kleine groepjes uitgewerkt en gepitcht aan de omroep of producent. Makers krijgen feedback van de omroep/producent en van elkaar. Er vinden 2 x 2 writersrooms parallel plaats.

Deelnemers maken kennis met brainstormtechnieken, en ontdekken hoe je je eigen en elkaars creativiteit kunt gebruiken om ideeën sterker te maken. Ook leer je met de ogen van een omroep of producent naar je eigen idee te kijken. Door de samenwerking krijg je een idee met wie je een creatieve klik hebt, die je vervolgens met een drankje verder kunt onderzoeken tijdens de netwerkborrel. Daarna kun je je in de Media Night storten. 

Wanneer? Donderdag 10 oktober tussen 13.00 u en 17.00 u.
Waar? Beeld en Geluid, Mediapark, Hilversum
Kosten: €15 (ex btw en kosten Eventbrite).

Vragen? Gwyneth Sleutel gwyneth@scriptbank.nl

De Next Level Writersroom wordt mogelijk gemaakt door:


Agenda

17 Apr
Ben jij mijn schrijfdate? 14:00, Amsterdam
14 Mei
Karakteropstellingen 13:30, Amsterdam
15 Mei
Pitches Ideeenlab 15:00, Amsterdam

Nieuws

Online schrijverskamer bespreek je filmidee
Snelle ideetest bij producenten Scriptbank start met IDEECHECK
Van idee tot pitchdocument Scriptbank start met IDEE√čNLAB